Stock Mount for Magnetospeed

Discussion in 'Rifles, Bullets, Barrels & Ballistics' started by Tyler Kemp, Mar 4, 2018.

  1. Tyler Kemp

    Tyler Kemp SPONSOR

    Messages:
    1,498
    Joined:
    Aug 10, 2006
    Alright, alright sorry for any confusion.

    Yes, people wanted a way to mount my Magneto Mount with their hunting or stocked rigs that don't have a rail. The Magneto mount can be moved from the picatinny rail section to this stock mount with a single bolt.

    Maybe this picture will help:

    [​IMG]
     
  2. rscottb

    rscottb Active Member

    Messages:
    32
    Joined:
    Jun 16, 2017
    Thanks, more better....
    and great idea for most here, I am happy with the picatinny mount I have.
    Now you have mounts that work either way and extend to all rifles and a reach the included Magnetospeed picatinny mount does not.
     
    Last edited: Mar 6, 2018
  3. rscottb

    rscottb Active Member

    Messages:
    32
    Joined:
    Jun 16, 2017
    I tend to respond appropriately and I responded appropriately. And shared my experience .
     
  4. Tyler Kemp

    Tyler Kemp SPONSOR

    Messages:
    1,498
    Joined:
    Aug 10, 2006