Zeiss Conquest Tacking

Discussion in 'Long Range Scopes and Other Optics' started by feelinducky, May 13, 2013.

  1. feelinducky

    feelinducky Well-Known Member

    Messages:
    247
    Joined:
    Oct 6, 2010
    I have a Conquest 4.5X14. Does anyone have any experience with how well this scope tracks? I'm considering purchasing knobs from Kenton Industries and will have to retrofit the scope to install the knobs. But before I spend the $189 I'm curious if anyone has an opinion. Thanks in advance.
     
  2. su37

    su37 Well-Known Member

    Messages:
    386
    Joined:
    Jan 28, 2006
    They have worked excellent for me. No complaints.
     

  3. Hunter2678

    Hunter2678 Well-Known Member

    Messages:
    601
    Joined:
    May 2, 2012
    +1 here :)
     
  4. 284nut

    284nut Active Member

    Messages:
    38
    Joined:
    Apr 16, 2013
    I have 1 on a 7mm mag and one on a 7 STW, they are dead on with the ballistic calculator on the Zeiss website.
     
  5. MudRunner2005

    MudRunner2005 Well-Known Member

    Messages:
    10,081
    Joined:
    Oct 13, 2008
    +2 here....Both of my Conquests have been excellent at tacking. 0 issues on my end...My 3-12x56 is on a .257 Wby Mag, and the 6.5-20x50 w/ target turrets is on my 7mmSTW.
     
  6. feelinducky

    feelinducky Well-Known Member

    Messages:
    247
    Joined:
    Oct 6, 2010
    Good to know. I'm going to go ahead and send my scope in for the retrofit and new knobs! A lot cheaper than buying a new scope.
    Thanks for the replies.
     
  7. newmexkid

    newmexkid Well-Known Member

    Messages:
    598
    Joined:
    Apr 11, 2011
    Maybe things have changed but, I didn't have to send in my scope when I got the Kenton turrets. By the way. I have the Kenton's on my .243 and they work very nicely. No problems after 2 years.
     
  8. feelinducky

    feelinducky Well-Known Member

    Messages:
    247
    Joined:
    Oct 6, 2010
    Did you start out with hunting or target knobs? From my understanding hunting knobs require a retrofit. I'll call and double check.
     
  9. newmexkid

    newmexkid Well-Known Member

    Messages:
    598
    Joined:
    Apr 11, 2011

    Sorry. My stupid mistake. I read your post but, I guess I really didn't read it. I guess it does have to be sent in. Sorry. Different scope.