HELP viewing pics

Discussion in 'The Basics, Starting Out' started by blackco, May 7, 2007.

  1. blackco

    blackco Well-Known Member

    Messages:
    205
    Joined:
    Jan 19, 2007
    I think this is the best place to post this.....
    Maybe I have some setting messed up on my account...I can't view most of the pics that are being posted in the forums. Fiftydriver had a great hunting story on exotics but all of the pics show up as just a white square with a little red "X" in the middle. What am I doing wrong? There are a few pics that display fine however.

    Thanks in advance for any help!!!
     
  2. Buffalobob

    Buffalobob Writers Guild

    Messages:
    5,083
    Joined:
    Jun 12, 2001
    To double check things go to "My Home"

    And then go to "Display preferences" click on "Edit"

    you should have something that looks like this

    [ QUOTE ]
    View other user's pictures in their profile and user list?
    o Yes o No

    View user's pictures with their posts?
    oYes o No


    [/ QUOTE ]

    Make sure you check "yes"
     

  3. blackco

    blackco Well-Known Member

    Messages:
    205
    Joined:
    Jan 19, 2007
    Those are/were all set correctly. I wonder if it could be settings on my computer. It is a work computer.
     
  4. jwp475

    jwp475 Well-Known Member

    Messages:
    2,595
    Joined:
    Feb 4, 2005
    With your mouse right click on the white square with the x in it and then left click on "show picture" and the picture should open.........[​IMG]
     
  5. 400Bullelk

    400Bullelk Active Member

    Messages:
    33
    Joined:
    Mar 2, 2006
    You can't see the pictures do to your works firewall.
     
  6. Ridge Runner

    Ridge Runner Well-Known Member

    Messages:
    987
    Joined:
    Dec 13, 2002
    probably a setting to use the smallest amount of memory, probably the pics that display are small files.
    the pc guys at most companies do this to speed the computers up.
    JS
     
  7. blackco

    blackco Well-Known Member

    Messages:
    205
    Joined:
    Jan 19, 2007
    Thanks all for the inputs...I think it is a computer setting from our IT guys. I guess I will have to wait until my home computer is set up to view the pics (just moved into a new house).