close
Long Range Hunting Online Magazine


Go Back   Long Range Hunting Online Magazine > Chatting and General Stuff > General Discussion

General Discussion Must wear red or OD green socks to participate. I can't see your socks, please be honest.

Reply

Is it just me?

LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Unread 02-18-2008, 09:35 PM
Silver Member
 
Join Date: May 2007
Location: Alabama
Posts: 157
Is it just me?

Is it just me or is anyone else speed problems on this site? Here lately it has gotten so very slow. I'm not having any speed problems anywhere else on the web. I'm no computer wizard, is there some setting I need to change?

Thanks, David
Reply With Quote
  •   #2  
    Unread 02-18-2008, 09:55 PM
    Platinum Member
     
    Join Date: Dec 2002
    Location: Northern Michigan
    Posts: 1,014
    During the day today it had times where it was terribly slow. The banners and everything would load fine just the thread content was slow (15-25 seconds with my cable modem).
    Reply With Quote

      #3  
    Unread 02-18-2008, 10:01 PM
    Junior Member
     
    Join Date: Jul 2007
    Posts: 9
    Me too. The site seems to lock up when looking for an ad and I have to close the site and re-open it for it to work. I have high speed internet and have no problems anywhere else.
    Reply With Quote
      #4  
    Unread 02-18-2008, 10:04 PM
    Silver Member
     
    Join Date: May 2007
    Location: Alabama
    Posts: 157
    MagMan,harv thats the same thing thats happening to me and I'm on high speed connection too.
    Reply With Quote
      #5  
    Unread 02-18-2008, 10:25 PM
    Silver Member
     
    Join Date: Jan 2008
    Location: spokane wa
    Posts: 162
    me too
    Reply With Quote
      #6  
    Unread 02-19-2008, 10:00 AM
    Silver Member
     
    Join Date: Dec 2007
    Location: Billings, Montana
    Posts: 149
    me three, I mean me too.
    __________________


    Reply With Quote
      #7  
    Unread 02-19-2008, 01:06 PM
    Platinum Member
     
    Join Date: Jun 2005
    Location: Yakima, Washington
    Posts: 3,832
    Sorry you are having speed problems. I am on cable also and from the time I click on a thread in a list of threads, I am reading it in a new tab in 1 - 1.25 seconds.

    I am using Firefox 3 Beta 3. Firefox 2.0.0.12 is not quite as fast but both are waaaay faster than IE. With IE I'd just sit and wait. I haven't really used IE for several years now.
    __________________
    ss7mm
    Reply With Quote
    Reply

    Bookmarks

    Thread Tools
    Display Modes



    All times are GMT -5. The time now is 02:04 AM.


    Powered by vBulletin ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
    Content Management Powered by vBadvanced CMPS
    All content ©2010-2015 Long Range Hunting, LLC