Long Range Hunting Online Magazine


Go Back   Long Range Hunting Online Magazine > Rifles, Reloading, Optics, Equipment > Rifles, Bullets, Barrels and Ballistics


Reply

altitude/pressure

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 07-05-2005, 11:33 PM
Silver Member
 
Join Date: Jan 2004
Location: Tacoma Wash.
Posts: 181
altitude/pressure

Guys,help a slow wit out. I run Exbal from nightforce on a pocket PC. I use a Brunton Sherpa to get altitude- baro pressure. I have the input altitude for the baro pressure set at zero for the actual uncorrected pressure.My question is: If I put the true uncorrected baro.pressure in the Exbal program, do I also put in altitude or zero the altitude? Thanks, Dave.
__________________
Hairhunter
Reply With Quote
  #2  
Old 07-06-2005, 09:16 AM
Platinum Member
 
Join Date: Aug 2003
Location: NC, oceanfront
Posts: 3,296
Re: altitude/pressure

Do you know your alitude?
How bout stepping out in the yard and getting a reading with altitude zero'd & post it. what's your zip code?
Gotta see what you have at this point.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes


Similar Threads for: altitude/pressure
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Altitude vs. Barometric pressure Michael Eichele Rifles, Bullets, Barrels and Ballistics 93 07-16-2014 11:38 PM
density altitude trueblue Long Range Hunting & Shooting 5 05-10-2013 06:35 AM
Altitude or pressure on Eskimo ballistics program?? Tikka Lover Rifles, Bullets, Barrels and Ballistics 7 10-05-2008 10:32 AM
ALTITUDE AND VELOCITY?? 260shooter Rifles, Bullets, Barrels and Ballistics 2 06-12-2005 03:55 PM
Altitude,Pressure, Temp... Matt27 Rifles, Bullets, Barrels and Ballistics 2 12-02-2002 11:50 PM


All times are GMT -5. The time now is 04:50 AM.


Powered by vBulletin ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Management Powered by vBadvanced CMPS
All content ©2010-2014 Long Range Hunting, LLC